فوق تخصص جراحی پلاستیک

فوق تخصص جراحی پلاستیک امروزه در میان مردم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد

فوق تخصص جراحی پلاستیک

فوق تخصص جراحی پلاستیک امروزه در میان مردم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد

فوق تخصص جراحی پلاستیک امروزه در میان مردم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و انتخاب جراح با تجربه و متبحر در نتیجه جراحی پلاستیک بسیار حائز اهمیت می باشد

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پارگی لابروم لگن

پارگی لابروم لگن می تواند سبب عوارض نامطلوبی در ناحیه ی لگن شود. سائیدگی و آرتروز مفصل لگن ، از جمله عوارضی هستند که می توانند بیمار را درگیر کنند. بنابراین لازم است برای درمان این عارضه در زمان مناسب و با راهکار درمانی درست ، اقدام کنید.

لابروم بافتی با خاصیت لاستیکی می باشد. سفت اما قابل انعطاف می باشد. همچنین لابروم بافتی متشکل از مواد ترکیبی تاندون و غضروف می باشد. این بافت سر تا سر لبه ی حفره ی استابولوم را می پوشاند. نقش این بافت، حفظ و تقویت پایداری سر استخوان ران ، در داخل حفره ی استابولوم می باشد.

پارگی لابروم لگن از علت های شایع درد های لگنی و کشاله ی ران می باشد. این عارضه حتی سبب ایجاد صدا در مفصل ران نیز می گردد. پارگی لابروم بیشتر در ناحیه ی ، جلو و بالای مفصل ران اتفاق می افتد. این بیماری اکثرا در سنین 20 تا 40 سال شیوع بیشتری دارد.

 دکتر سید علیرضا امین جواهری  ، جراح و متخصص ارتوپد و فوق تخصص جراحی زانو و لگن از سوئیس هستند و می توانند با استفاده از دانش و تجربیات خود در زمینه پارگی لابروم لگن ، به شما کمک کنند.
شما عزیزان می توانید ، برای کسب اطلاعات بیشتر و معاینه حضوری ، از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس:  ٠٢١٧٠٦٢٤٠٠    و  کانال  اینستاگرام     

 

علائم پارگی لابروم لگن

این عارضه در بسیاری از موارد هیچ علائم و نشانه‌ای از خود بروز نمی دهد . گرچه گاهی فرد ممکن است ، دچار یک یا چند مورد از علائم زیر شود :

  1. احساس قفل شدگی ، کلیک یا گرفتگی در مفصل ران
  2. درد در مفصل لگن یا کشاله ران (درد به هنگام راه رفتن)
  3. سفتی یا محدود شدن حرکت مفصل ران

[caption id="attachment_3511" align="aligncenter" width="300"]پارگی لابروم لگن پارگی لابروم لگن[/caption]

دلایل ایجاد پارگی لابروم لگن

آسیب : ضرب دیدگی و یا در رفتگی مفصل ران ، ( که این آسیب ها در تصادفات رانندگی و یا ورزش هایی از قبیل فوتبال، شایع تر می باشند) می‌تواند سبب ایجاد عارضه ی ، پارگی لابروم لگن شوند.

ناهنجاری‌های ساختاری : بعضی از افراد از بدو تولد با ناهنجاری های لگن به دنیا می آیند ، که این عارضه ، احتمال ایجاد سایش و پارگی مفصل لگن را ، تشدید می کند، و فرد بیشتر در معرض پارگی لابروم لگن قرار می گیرد. از میان این ناهنجاری ها می توان به مواردی همچون : بیماری پرتس ، بیماری لغزش استخوان ران و... اشاره کرد.

حرکات تکراری : انجام فعالیت های ورزشی و حرکات چرخشی مانند: ورزش گلف ، از جمله رفتار های بدنی ای هستند، که ممکن است فرد را در معرض سایش و یا پارگی لابروم مفصل لگن قرار دهند.  پارگی لابروم  لگن درصورت عدم بهبودی ، فرد را مستعد آرتروز مفصل لگن می نماید.

[video width="224" height="272" mp4="http://draminjavaheri.com/wp-content/uploads/2018/08/WhatsApp-Video-2018-08-25-at-13.47.511.mp4"][/video]

تشخیص پارگی لابروم لگن

معمولا پارگی لابروم همراه با آسیب دیدن سایر ساختمان های مفصل لگن می باشد و به ندرت بتنهایی رخ می دهد.

تشخیص اولیه ی  پارگی لابروم لگن معمولا، با توجه به علائم بالینی و با کمک تصویر برداری اشعه ایکس (رادیولوژی) و یا ام آر آی انجام می شود.

درمان پارگی لابروم لگن

بسته به شدت علایم و نوع درگیری بیمار ، از تکنیک های درمانی متفاوتی بهره گرفته می شود. مانند:

  1. دارودرمانی : داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند: ایبوپروفن و سدیم ناپروکسن . این داروها می‌توانند درد را تسکین داده و التهاب را کاهش دهند. همچنین می‌تواند با تزریق کورتیکواستروئید به مفصل ، درد را به طور موقت کنترل کرد.
  2. فیزیوتراپی : نرمش های خاص کششی و تقویتی توسط بیمار و تحت نظر متخصص ارتوپد و یا فیزیوتراپ انجام می شود. این نرمش ها کمک حائز اهمیتی به کاهش درد می کنند.
  3. عمل جراحی : درصورت عدم پاسخگویی بیمار به روش های فوق الذکر و تشدید علایم بیمار، فرد نیاز به عمل جراحی برای رفع عارضه ی موجود، پیدا می کند. درعمل جراحی پارگی لابروم لگن، بر حسب شدت آسیب، لابروم پاره شده ترمیم شده و یا قسمت پاره شده ی آن ، خارج می گردد.

مقالات مرتبط :

آرتریت مفصل لگن 

مراقبت های بعد از جراحی تعویض مفصل لگن

تعویض مفصل لگن در ورزشکاران

 

  • جراح پلاستیک جراح پلاستیک
  • ۰
  • ۰

سندرم گیر افتادگی مفصل ران

سندرم گیرافتادگی مفصل ران چیست ؟ آیا با عوارض این بیماری آشنا هستید ؟

در این مقاله به سندرم گیر افتادگی مفصل ران و راهکار های درمانی آن می پردازیم.

سر استخوان ران در درون حفره استابولوم قرار گرفته است و در داخل آن آزادانه حرکت می کند. سطح داخلی استابولوم و سطح رویی سر استخوان ران معمولا، از غضروف مفصلی پوشیده شده است . این امر  موجب تسهیل حرکت ، سر استخوان ران در درون حفره استابولوم می شود.

سر تا سر لبه حفره استابولوم یک بافت محکم ولی منعطف وجود دارد که به آن لابروم می گویند. وظیفه ی لابروم ، پوشش دهی سر استخوان ران به منظور افزایش پایداری مفصل ران می باشد.

سندرم گیر افتادگی مفصل ران  یا همان  femuroacetabular impingement ،  نوعی اختلال  در ساختار مفصل ران می باشد. این اختلال  مختص به سن خاصی نیست و در تمامی سنین ، از نوجوانان گرفته تا بزرگسالان ، امکان ایجاد شدن دارد.

این اختلال هنگامی اتفاق می افتد،  که حرکت های آزاد و فاقد درد مفصل سوکت و سر استخوان ران ، با مشکل روبرو  شود.

 دکتر سید علیرضا امین جواهری  ، جراح و متخصص ارتوپد و فوق تخصص جراحی زانو و لگن از سوییس هستند و می توانند با استفاده از دانش و تجربیات خود در زمینه سندرم گیر افتادگی مفصل ران ، به شما کمک کنند.
شما عزیزان می توانید ، برای کسب اطلاعات بیشتر و معاینه حضوری ، از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس:  ٠٢١٧٠٦٢٤٠٠    و  کانال  اینستاگرام     

سندرم گیر افتادگی مفصل ران به دونوع اصلی تقسیم میشود:

1- نوع بادامکی cam :

اینگونه تغییر در شکل به دلیل ایجاد یک برآمدگی و برجستگی غیر متعادل در ناحیه ی بالای سر استخوان ران، ایجاد می گردد. سر استخوان ران به شکل تخم مرغ در می آید.

٢- نوع انبرکی Pincer :

در این نوع ، استخوان اضافه در ناحیه ی لبه ی استابولوم ایجاد می گردد. این امرو موجب می شود تا لابروم بین این برآمدگی و سر استخوان ران گیر بیافتد و دچار آسیب شود.

[caption id="attachment_3490" align="aligncenter" width="300"]سندرم گیر افتادگی مفصل ران سندرم گیر افتادگی مفصل ران[/caption]

سندرم گیر افتادگی مفصل ران یکی از علت های  شایع و رایج در  بروز استئوآرتریت ،  در افراد زیر 40 سال می باشد.

از علت های  ایجاد کننده ، سندرم گیرافتادگی مفصل ران می توان به عواملی همچون : بیماری پرتس ( سیاه شدن سر استخوان در دوران کودکی) ، لغزش اپی فیز سر استخوان ران (بیماری اسلیپ) و شکستگی های کج جوش خورده ی اطراف مفصل ران  اشاره کرد .

با این حال معمولا اکثر افراد مبتلا به این سندرم در زمان تولد مشکلی در ساختار مفصل ران  خود ندارند. اما در طی دوران بلوغ ، اسکلت مفصل ران از لحاظ ساختاری ، فرم غیر طبیعی به خود می گیرد. توصیه می شود از انجام فعالیت هایی که به این ناحیه فشار بیشتری وارد می کند ( ورزش هایی از جمله : تنیس ، اسکی ، ورزش های رزمی و...) که باعث تشدید این اختلال می شوند ، پرهیز کنید.

[video width="480" height="320" mp4="http://draminjavaheri.com/wp-content/uploads/2018/08/WhatsApp-Video-2018-08-22-at-23.04.24.mp4"][/video]

علایم بیماری سندرم گیر افتادگی مفصل ران

این بیماری در اوایل دردناک نیست، بنابراین ممکن است بیمار سال‌ها ، مبتلا به سندرم گیر افتادگی مفصل ران باشد، اما نسبت به آن مطلع نباشد.

اغلب بیماران مبتلا به ایمپینجمنت یا همان سندرم گیرافتادگی مفصل را، احساس ناراحتی و درد در ناحیه ی کشاله ی ران خود دارند. این درد با انجام فعالیت هایی همچون چرخیدن بالا تنه و یا نشستن به صورت چمباتمه، تشدید می گردد.

از علائم دیگر سندرم گیر افتادگی مفصل ران می توان به : احساس سفتی در مناطقی از بدن ( ناحیه ران ، مفصل ران و یا کشاله ران) و ناتوانی در خم کردن مفصل ران ، اشاره کرد.

[caption id="attachment_3493" align="aligncenter" width="300"]سندرم گیر افتادگی مفصل ران سندرم گیر افتادگی مفصل ران[/caption]

تشخیص بیماری سندرم گیر افتادگی مفصل ران 

تشخیص سریع و درمان این بیماری برای جلوگیری از ایجاد استئوارتریت بسیار مهم می باشد.

تشخیص این بیماری بر پایه:

  1. خصوصیات درد بیمار
  2. عاینه بالینی پزشک
  3. بررسی های تصویربرداری ( رادیولوژی یا ام آر آی)

رادیوگرافی ساده، تغییر در شکل استخوانی در مفصل ران را نشان می دهد. ام آر آی می تواند آسیب به غضروف مفصلی و لابروم را مشخص کند.

درمان بیماری سندرم گیر افتادگی مفصل ران 

  1. تزریق مواد بی حسی موضعی
  2. داروهای ضد التهاب

موارد ذکر شده سبب کاهش میزان درد بیمار می شود. در صورتیکه  درد بیمار با اقدامات ذکر شده، کاهش نیافت و یا آثار آسیب غضروف یا لابروم وجود داشته باشد، احتمال انجام عمل جراحی،  تقویت می شود.

جراحی ها شامل: آرتروسکوپی لگن و یا جراحی باز می باشد. جراحی آرتروسکوپی ، به رفع و اصلاح بد فرمی ها می پردازد.

در موارد حاد ، جراحی باز صورت می گیرد. مانند: عمل جراحی استئوتومی (برش استخوان) که سبب اصلاح کردن،  تغییر شکل نامناسب سر استخوان می شود. معمولا در افراد جوان و یا ورزشکاران ، جراحی باز و یا آرتروسکوپی توصیه می شود. بعد از جراحی ،بیماران بایستی تحت دوره 3 تا 4 ماهه مراقبت های فیزیکی و یا فیزیوتراپی ، قرار بگیرند.

مقالات مرتبط :

آرتریت مفصل لگن 

مراقبت های بعد از جراحی تعویض مفصل لگن

تعویض مفصل لگن در ورزشکاران

  • جراح پلاستیک جراح پلاستیک
  • ۰
  • ۰

زانوی ضربدری

 زانوی ضربدری

آیا می دانستید یکی از عوامل ایجاد زانوی ضربدری عدم توازن عضلانی در پا می باشد؟

در این مقاله به علل زانوی ضربدری و راه های درمان این عارضه می پردازیم.

افراد مبتلا به زانوی ضربدری یا ژنووالگوم در حالی که زانوها به هم چسبیده‌اند پاها با فاصله از هم قرار می‌گیرند و شکل حرف X را به خود می‌گیرند.
به طور کلی نوزادان با پای پرانتزی به دنیا می‌آیند، که علت آن جمع شدن آنها در رحم مادر است. در حدود یک تا یک و نیم سالگی که کودک شروع به راه رفتن می‌کند ، اندام‌های تحتانی شروع به صاف شدن می کنند.
ژنووالگوم بیشتر در کودکان 3 ساله دیده می‌شود و اغلب وقتی آنها به سن 7 تا 8 سال رسیدند، بیماری‌شان خودبه‌خود اصلاح می‌شود.

 دکتر سید علیرضا امین جواهری  ، جراح و متخصص ارتوپد و فوق تخصص جراحی زانو و لگن از سوییس هستند و می توانند بااستفاده از دانش و تجربیات خود در زمینه درمان زانوی ضربدری ،  به شما کمک کنند.
شما عزیزان می توانید، برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره و معاینه حضوری با دکتر ، از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس:  ٠٢١٧٠٦٢٤٠٠       و    اینستاگرام     

انواع زانوی ضربدری 

1. پای ضربدری فیزیولوژیک
این نوع پای ضربدری بعد از اینکه کودک 7 تا 8 ساله شد، به صورت خود به خود رفع می‌شود
2. پای ضربدری پاتولوژیک
به علت یسری بیماری‌های زمینه‌ای می باشد.مانند: بیماری ریکتزیا مقاوم به ویتامین دی ، بیماری‌های ژنتیکی ، چاقی و وزن زیاد، آسیب‌دیدگی صفحه رشد استخوان‌‌ها در نزدیک مفصل زانو و آرتروزهای شدید در بزرگسالان.

علایم زانوی ضربدری

نزدیک شدن زانوها به خط میانی بدن و دورشدن قوزک داخلی مچ پا ازیکدیگر و سائیده شدن زانوها به یکدیگر به هنگام راه رفتن از علایم واضح و روشن زانو ضربدری هستند .
سایر علایم
-کوتاهی تاندون آشیل
- خستگی زود رس به هنگام راه رفتن و دویدن
-کوتاهی قد
- سائیدگی بیش از حد کناره داخلی کفش
- درد پشت ساق وجلوی ران
- آرتروز زانو زودرس

زانوی ضربدری
گرافی زانوی ضربدری

تشخیص زانوی ضربدری

تشخیص این ناهنجاری با انجام معاینات بالینی ،اندازه‌گیری قد ، تراز پاها ، تقارن زانوها و بررسی الگوی راه رفتن و ایستادن تأیید می‌شود. عکس‌برداری به وسیله اشعه ایکس نیز در صورت لزوم انجام می‌شود.

درمان زانوی ضربدری

پای ضربدری در کودکان در حال رشد طبیعی می باشد. اگر ضربدری بودن زانو باقی ماند و خودبه‌خود اصلاح نشد، درمان‌های اصلاحی خاص و انجام اقدامات ترمیمی توصیه می‌شود.
درمرحله ی اول  با اصلاح علل زمینه‌ای ، همچون اصلاح اختلالات تغذیه‌ای ، تجویز ویتامین دی ، ویتامین سی و همچنین تقویت عضلات اطراف زانو و لگن و بهبود سبک زندگی و فیزیوتراپی ؛ از دردها و ناتوانی کودک بکاهیم.
معاینه کامل کف پا بسیار مهم است. هرگونه مشکلات مربوط به پا از جمله صاف بودن کف پا باید رفع شود. صاف بودن کف پا را می‌توان با قرار دادن یک آرتز (کفی طبی) در کفش، درمان کرد.
اگر بعد از سن 7 سالگی بیماری خوب نشد و همچنان ادامه داشت، ممکن است پزشک برای اصلاح پای ضربدری استفاده از بریس‌ها یا آرتز کفش (کفی طبی) را توصیه کند. همچنین متخصص ارتوپد انجام حرکات ورزشی خاصی را توصیه می‌کند تا از بدتر شدن بیماری جلوگیری کند و روند بهبودی را ارتقا بخشد. حرکات ورزشی ای مانند:
اسکات نیمه ، استپ آپ ، توپ ارتوپدی و تمرینات ورزشی در استخر، می‌تواند برای تقویت عضلات در زانوی ضربدری مؤثر باشد که باید تحت نظر متخصص انجام شود.
در صورتی که پای ضربدری خودبه‌خود اصلاح نشد ، ممکن است پزشک عمل جراحی را پیشنهاد کند. روش عمل به سن کودک، شدت و علل پای ضربدری بستگی دارد.
عمل‌های جراحی اصلاحی برای درمان زانوی ضربدری عبارتند از:
١)عمل جراحی هدایت رشد
٢)عمل استئوتومی یا اصلاح امتداد استخوانی
بعد از سن رشد و در بزرگسالان با استفاده از عمل استئوتومی یا اصلاح امتداد استخوانی ، بدشکلی استخوان اصلاح می‌گردد.
معمولاً عمل‌های جراحی برای اصلاح زانوی ضربدری و انجام تمرینات فیزیکی پس از آن نتایج خوبی به دنبال خواهد داشت.
تحرک زانو، تمرینات تعادلی و تقویتی ، آموزش نحوه صحیح ایستادن ، راه رفتن و تقسیم صحیح وزن روی زانوها برای تسریع در روند بهبودی مؤثر باید انجام شود.

زانوی ضربدری
عمل جراحی استئوتومی اصلاحی زانوی ضربدری (ژنووالگوم)

تمرینات ورزشی مناسب برای تقویت عضلات در ناهنجاری زانوی ضربدری 

در واقع در این عارضه عضله ی داخلی همسترینگ ، واستوس مدیالیس و کوادری دچار ضعیف شده اند. همین ضعف باعث برهم خوردن تعادل و پوسچر طبیعی فرد شده و در دراز مدت موجب ایجاد زانو ضربدری می شود.
در این مطلب چند نوع از حرکات اصلاحی زانو ضربدری را برای شما آماده کرده ایم:

  1. مانند شکل به پهلو دراز بشکید و سر را روی آرنج قرار دهید پای بالایی را روی صندلی قرار دهید تا پای پایینی بتواند به سمت بالا حرکت کند . حال پای زیرین را ۱۰ بار بالا آورید و هر بار ۱۰ ثانیه نگه دارید . برای اینکه بتوانید این تمرین را بیشتر بر روی بخش داخلی همسترینگ متمرکز کنید بهتر است کمی بسمت جلو یا شکم متمایل شوید تا بیشتر سمت داخل و خلفی ران در هنگام بلند کردن پا فعالیت نماید. (شکل زیر)زانوی ضربدری
  2. تقویت عصلات واستوس مدیالیس : برای تقویت واستوس مدیالیس مانند شکل بنشینید و یک زانو را خم کنید . پای هدف را دراز کنید. پشت زانو را به زمین یا یک پد کوچکی بفشارید . ۱۰ ثانیه نگه دارید و سپس رها کنید.این تمرین را ۱۰ بار تکرار نمایید. (شکل زیر)
  3. تقویت مجموعه عضلات کوادری سپس یا چهار سر ران : مانند شکل به دیوار تکیه دهید و دست ها را روی کمر بگذارید. یک توپ در بین زانوها قرار دهید و آن را بفشارید . سپس تا ۳۰ تا ۹۰ درجه خم شوید و دوباره به حالت اول باز گردید.(شکل زیر)
  • جراح پلاستیک جراح پلاستیک
  • ۰
  • ۰

بهترین جراح ارتوپد در تهران

آیا می دانید بهترین جراح ارتوپد در تهران کیست؟

آیا به دنبال بهترین جراح ارتوپد در تهران می باشید؟

جراحی های مهم ارتوپد

از جراحی های مهم در مبحث ارتوپد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تعویض مفصل لگن

درجراحی تعویض مفصل لگن ، بخش های آسیب دیده ی لگن و یا در مواقعی کل مفصل لگن خارج می شود و پروتز در آن تعبیه می شود.

تعویض مفصل لگن معمولا به منظور مهار درد صورت می گیرد. مفصل لگن اگر آسیب دیده باشد، فرد متحمل درد شدیدی می شود. در ادامه ی این درد ها امکان اختلال در نحوه ی راه رفتن وجود دارد. همچنین انجام فعالیت های روزانه سخت و طاقت فرسا می شود بنابراین نیاز است این عارضه در زمان مناسب و از طریق راه های درمانی مفید و با کیفیت، رفع شود و سلامت فرد دوباره بازگردد ، زیرا با ایجاد عارضه در مفصل لگن امکان گسترش و پخش شدن درد در نواحی دیگر بدن وجود دارد.

با جراحی تعویض مفصل لگن عارضه ی موجود از میان می رود و اختلالات حرکتی در فرد رفع می شود و مفصل لگن دوباره به حالت طبیعی خود باز می گردد. اما لازم به ذکر است که تعویض مفصل لگن جراحی دقیق و حساسی می باشد، به همین منظور باید طبق برنامه ریزی و با مهارت بالا انجام پذیرد تا بیمار درمان شود و از نتیجه ی عمل راضی باشد. بنابراین در انتخاب جراح ارتوپد خود نهایت دقت را مدنظر قرار دهید.

 دکتر سید علیرضا امین جواهری  ، جراح و متخصص ارتوپد و فوق تخصص جراحی زانو و لگن از سوئیس هستند و می توانند با استفاده از دانش و تجربیات خود در زمینه  عوارض و بیماری های ارتوپدی ،  به شما  کمک کنند.
شما عزیزان می توانید ، برای کسب اطلاعات بیشتر و معاینه حضوری توسط بهترین جراح ارتوپد در تهران ، از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس:  ٠٢١٧٠٦٢٤٠٠    و  کانال  اینستاگرام     

 

تعویض مفصل زانو

مفصل زانو در اثر اتفاق های مختلفی ممکن است در معرض آسیب قرار گیرد. این آسیب ها ممکن است منجر به سائیده شدن غضروف زانو شوند. در این حالت فرد دچار آرتروز زانو و یا التهاب مزمن در مفصل زانوی خود می شود. با آسیب دیدن مفصل زانو ، عوارض نامطلوبی همچون اختلال در حرکت برای بیمار بوجود می آید.

 

با تشدید این عوارض ممکن است فرد توان حرکتی خود را از دست بدهد و نتواند زانوی خود را به حرکت در بیاورد. برای درمان عوارض مفصل زانو ابتدا از روش های غیرتهاجمی و غیر جراحی استفاده می کنند. اگر تکنیک های غیرتهاجمی درمانی موفق به بهبود مفصل زانو و رفع عوارض آن نشوند، طبق بررسی ها و تجویز متخصص ارتوپد ، جراحی تعویض مفصل زانو به منظور درمان ، انجام می گیرد.

اگر میزان آسیب دیدگی مفصل زانو بیش از اندازه باشد که با راهکارهای درمانی ابتدایی قابل حل نباشد، با تعویض مفصل زانو و جایگذاری پروتز در محل زانو، عوارض موجود را برطرف می سازند.

[caption id="attachment_3632" align="aligncenter" width="300"]دکتر علیرضا امین جواهری دکتر علیرضا امین جواهری[/caption]

آرتروسکوپی زانو

این جراحی به منظور، تشخیص و یا درمان عوارض تحمیل شده بر مفصل زانو، صورت می گیرد. تکنیک درمانی و تشخیصی آرتروسکوپی زانو ، از مزایایی برخوردار است که در زیر اختصارا به پاره ای از این موارد اشاره می کنیم:

  • این تکنیک جراحی دارای دوره ی نقاهت کمتری نسبت به سایر جراحی های مفصل زانو می باشد.
  • شکاف های ایجاد شده برای آرتروسکوپی زانو ، کوچک و در حدی هستند که آرتروسکوپ وارد زانو شود.
  • پاسخ های التهابی بعد از عمل کم می باشد.
  • تشخیص عوارض موجود در مفصل زانو از طریق آرتروسکوپی زانو با دقت بالا و مطمئن تر صورت می گیرد.
  • هزینه ی این جراحی نسب به سایر جراحی های حوزه ی ارتوپد، پایین می باشد.
  • عوارض احتمالی بعد از جراحی ، در این تکنیک درمانی بسیار کم است.

آرتروسکوپی لگن

از طریق آرتروسکوپی لگن ، مفصل لگن بررسی می شود و اختلالات و عوارض موجود در آن تشخیص داده می شوند. آرتروسکوپی لگن طبق تشخیص و تجویز دکتر ارتوپد ماهر بعد از معاینات لازم، انتخاب می شود. مزایای انجام آرتروسکوپی لگن نیز ، مانند آرتروسکوپی زانو می باشد.

تمامی موارد درمانی که در بالا ذکر شد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و نیاز است با بالاترین کیفیت و از طریق راه های مناسب انجام پذیرند. به همین منظور نیاز است تا با انتخاب بهترین جراح ارتوپد در تهران ، درمان عوارض ارتوپدی خود را با رضایت بالا انجام دهید.

در این مقاله ما به معرفی بهترین جراح ارتوپد در تهران می پردازیم.

دکتر سید علیرضا امین جواهری ، جراح ارتوپد و فوق تخصص زانو و لگن از دانشگاه زوریخ سوئیس می باشند. دکتر امین جواهری فارغ التحصیل مقطع دکترا از دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشند.

ایشان با دانش و مهارت بالای خود می توانند شما را در مسائل و مشکلات ارتوپدی ، به نحو احسن راهنمایی و مشاوره کنند. در زیر به اختصار درباره ی دکتر توضیحاتی ذکر می شود:

  • سخران بیستمین انجمن جراحان ارتوپدی ایران ( در بخش مفصل هیپ )
  • سخنران بیست و دومین کنگره ی جراحان ارتوپدی ایران ( در مبحث مفصل هیپ )
  • سخنران هشتمین کنگره آرتوپلاستی انجمن هیپ ( اسفند ماه سال 93 )
  • سخنران بیست و سومین کنگره جراحان ارتوپدی ایران (آبان ماه سال 94) با عنوان Hip instability, revision stem
  • سخنران بیستمین کنگره ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ( بهمن ماه سال 94 ) با عنوان بازسازی در DDH- استیونکروز سر استخوان ران
  • سخنران نهمین کنگره بین المللی آرتروپلاستی انجمن هیپ ( اسفند ماه 94 ) با عنوان THA After Acetabular Fracture-Metal On Metal THA
  • جراح پلاستیک جراح پلاستیک